Referenties

 


 

 


 

 


 

Al vanaf jeugd loop ik met angsten en daardoor een laag zelfbeeld. Hierdoor ben ik vastgelopen in het dagelijkse leven en leefde ik continu in angst. Door de IEMT sessies heb ik angsten overwonnen waardoor ik nu in het dagelijkse leven niet meer constant in angst leef en dingen durf te zeggen en aan te geven. Ben in gaan zien dat ik mezelf mag zijn en niet alleen maar moet doen wat anderen van me verwachten en anders me erop aankijken.

Door de IEMT sessie heb ik nu dingen bereikt waar ik nooit aan gedacht te hebben die ooit te kunnen bereiken.

Ook deze manier van traumaverwerking is super. Ik heb EMDR gehad maar daar had ik meer last van dan baat. Merkte al snel verbetering en dat was bij EMDR niet daar eerder verslechtering voor het iets deed. IEMT zet me in mijn kracht en leert mij te leven met wat ik heb meegemaakt en daardoor zie ik het leven weer voor me in positieve zin.

 


 

Al jaren loop ik tegen persoonlijke valkuilen aan. Door diverse IEMT sessies met haar te doen ben ik door sommige diep weggestopte emoties gegaan. De emoties werden direct zachter of minder belangrijk. Ik voel nu op tijd aan wat mijn grens is en heb kracht. Ik ben weer dichter bij wie ik echt ben. Daarvoor ben ik Saima heel dankbaar. Heel fijn hoe je met me omging. Thnx :)

 


 

Na een verleden met manipulatie en bedrog met mijn ex, ben ik behoorlijk beschadigd in het vertrouwen van mannen. Ook bleef ik met een aantal vragen hangen wat ik niet zo gemakkelijk af kon sluiten, Saima heeft bij mij iemt toegepast en een opstelling wat voor mij echt een verlichting heeft gegeven. De gedachten zijn zo een stuk minder en terwijl ik dit typ denk ik “minder” ze zijn weg en het onderdeel vertrouwen in mannen moet ik nog achter komen ????

Maar door de opstelling heeft ze mij wel het gevoel kunnen geven dat dit goed gaat komen dus nogmaals bedankt.

 

 


 

Middels de IEMT-sessies van Saima is het leven voor mij draaglijker geworden op meerdere gebieden. Ik merk het voornamelijk in contact met anderen, deze lopen nu velen malen ontspannender. Voorheen liet ik niemand toe in mijn leven. Ik liep met mijn ziel onder mijn arm en had weinig vertrouwen in mijzelf en anderen.  Na de inzet van redelijk wat sessies heb ik meerdere life-events kunnen behandelen, onder andere de rouwverwerking van dierbaren en het pesten wat ik veel heb meegemaakt n mijn leven. Ik kan nu beter mijn emoties in de hand houden; boosheid en verdriet zijn niet meer zo aanwezig als voorheen. Dit geld ook voor de angstklachten die ik had. 

Ik kan weer lachen en ga weer leuke dngen ondernemen.

Ik ben trots op mezelf!

 


 

Aan eenieder die de tijd neemt om dit te lezen dankjewel! Ik heb een eerste IEMT-sessie achter de rug en merk nu al verschil. Voor mij persoonlijk voelt het heel bevrijdend. Saima is een jonge vrouw die echt weet wat ze doet en haar vak met passie uitvoert. Dankje Saima :)

 


 

Hi Saima, Many thanks for the therapy sessions! I have to say that for me IEMT proved to be effective after all. I can manage my emotional response better now. Fears do not seem fearsome, like they used to :) It was a good experience at your workroom. You really helped to make a change. I will be recommending you as a skilled therapist :)

 


 

Ha Saima, na enkele sessies IEMT kon ik zeker verder vooruit met mijn leven. Er is meer rust en ook al is het soms nog steeds moeilijk, gaat het een stuk beter dan voorheen, thanks! :)

 


 

Ik ben blij met de therapiesessie van Saima! Door de sessie merk ik dat ik veel rustiger ben in mijn emoties en ik met een ander gevoel tegen bepaalde situaties aan kan kijken. Daarnaast vond ik het ook fijn om eens op een totaal andere manier bezig te zijn met mijzelf en mijn gevoelens. Buiten dat is Saima een fijne, jonge vrouw die je de rust en ruimte geeft om jezelf te onderzoeken. Ik zou haar aan iedereen aanraden!

 


 

Ik liep in mijn leven constant tegen situaties aan waarbij men mij niet serieus nam. Dit gevoel van 'het niet serieus genomen worden' stond centraal tijdens de IEMT-sessie  bij Saima. Eenmaal hiermee bezig bleek dat dit terugkerende thema te maken had met wat ik vroeger had meegemaakt. Dankzij de inzet van IEMT heb ik de gebeurtenis van vroeger kunnen verwerken en ben ik tot op heden (6 maanden later) deze thematiek niet meer tegen gekomen. Ik voel mezelf ook steviger in mijn schoenen staan. Verder merk ik ook dat sinds de sessie vele malen beter doorslaap. 

Ik ben heel erg blij dat ik de sessie heb mogen doen bij Saima, dankjewel!!

 


 

Als eerste wil ik graag zeggen dat ik niet weet hoe ik je kan bedanken.

Mijn leven is zo ontzettend veranderd na de sessies die ik heb gehad bij je!!

Ik heb rust bij situaties die ik vroeger heb meegemaakt.

Ik geef nu mijn grenzen aan.
Ik spreek mijn gevoel uit.
Ik kan nu beter kiezen (met name voor mezelf) en mijn keuzes ook aangeven bij anderen.
Ik ben veel gelukkiger.
Ik voel veel meer.
Ik zorg beter voor mezelf.
Ik durfde voorheen geen nieuwe dingen uit te proberen en nu doe ik dat wel. 
Voor mijn gevoel heb ik de troep in mijn hoofd opgeruimd.
Ik ben echt heel blij.
Ik hou van mezelf en ik voel dat ik er mag zijn.
Heel mijn leven is anders geworden, ik ben veel gelukkiger.
Ik heb mezelf echt gevonden.

Dankjewel Saima!!

 

© 2019 - 2024 De Verbintenis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel