Referenties

 


 

 


 

 


 

Al vanaf jeugd loop ik met angsten en daardoor een laag zelfbeeld. Hierdoor ben ik vastgelopen in het dagelijkse leven en leefde ik continu in angst. Door de IEMT sessies heb ik angsten overwonnen waardoor ik nu in het dagelijkse leven niet meer constant in angst leef en dingen durf te zeggen en aan te geven. Ben in gaan zien dat ik mezelf mag zijn en niet alleen maar moet doen wat anderen van me verwachten en anders me erop aankijken.

Door de IEMT sessie heb ik nu dingen bereikt waar ik nooit aan gedacht te hebben die ooit te kunnen bereiken.

Ook deze manier van traumaverwerking is super. Ik heb EMDR gehad maar daar had ik meer last van dan baat. Merkte al snel verbetering en dat was bij EMDR niet daar eerder verslechtering voor het iets deed. IEMT zet me in mijn kracht en leert mij te leven met wat ik heb meegemaakt en daardoor zie ik het leven weer voor me in positieve zin.

 


 

Al jaren loop ik tegen persoonlijke valkuilen aan. Door diverse IEMT sessies met haar te doen ben ik door sommige diep weggestopte emoties gegaan. De emoties werden direct zachter of minder belangrijk. Ik voel nu op tijd aan wat mijn grens is en heb kracht. Ik ben weer dichter bij wie ik echt ben. Daarvoor ben ik Saima heel dankbaar. Heel fijn hoe je met me omging. Thnx :)

 


 

Na een verleden met manipulatie en bedrog met mijn ex, ben ik behoorlijk beschadigd in het vertrouwen van mannen. Ook bleef ik met een aantal vragen hangen wat ik niet zo gemakkelijk af kon sluiten, Saima heeft bij mij iemt toegepast en een opstelling wat voor mij echt een verlichting heeft gegeven. De gedachten zijn zo een stuk minder en terwijl ik dit typ denk ik “minder” ze zijn weg en het onderdeel vertrouwen in mannen moet ik nog achter komen ????

Maar door de opstelling heeft ze mij wel het gevoel kunnen geven dat dit goed gaat komen dus nogmaals bedankt.

 


 

Aan eenieder die de tijd neemt om dit te lezen dankjewel! Ik heb een eerste IEMT-sessie achter de rug en merk nu al verschil. Voor mij persoonlijk voelt het heel bevrijdend. Saima is een jonge vrouw die echt weet wat ze doet en haar vak met passie uitvoert. Dankje Saima :)

 


 

Hi Saima, Many thanks for the therapy sessions! I have to say that for me IEMT proved to be effective after all. I can manage my emotional response better now. Fears do not seem fearsome, like they used to :) It was a good experience at your workroom. You really helped to make a change. I will be recommending you as a skilled therapist :)

 


 

Ha Saima, na enkele sessies IEMT kon ik zeker verder vooruit met mijn leven. Er is meer rust en ook al is het soms nog steeds moeilijk, gaat het een stuk beter dan voorheen, thanks! :)

 


 

Ik ben blij met de therapiesessie van Saima! Door de sessie merk ik dat ik veel rustiger ben in mijn emoties en ik met een ander gevoel tegen bepaalde situaties aan kan kijken. Daarnaast vond ik het ook fijn om eens op een totaal andere manier bezig te zijn met mijzelf en mijn gevoelens. Buiten dat is Saima een fijne, jonge vrouw die je de rust en ruimte geeft om jezelf te onderzoeken. Ik zou haar aan iedereen aanraden!

 

© 2019 - 2021 De Verbintenis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel