Investering

 

Ik neem graag de tijd voor jou en jouw proces. Daarom plan ik een sessie ook altijd ruim. Een sessie duurt meestal rond de anderhalf  uur.

Elke sessie is weer anders. En ieder heeft een ander proces. De een heeft voldoende aan één sessie, de ander aan wat meer. Dit is iets wat ik van te voren niet altijd kan zeggen, soms verandert er na één sessie al veel. Wanneer iemand komt met PTSS-klachten zullen er meerdere sessies nodig zijn.

Bij het starten van een sessie wil ik van je weten wat je graag wilt bereiken. Dus niet alleen wat je niét meer wilt, maar vooral ook wat je ánders of wél wilt.  Ik stuur je per mail een intakeformulier op die je alvorens de eerste afspraak ingevuld naar mij terug stuurt.

Ik ben aangesloten bij beroepsorganisatie het CAT-complementair. Dit betekent dat een deel van de behandeling eventueel zou kunnen worden vergoed als je bij één van de volgende verzekeraars bent aangesloten: CZ, CZdirect, Zilveren Kruis, Avéro Achmea, OHRA, Nationale Nederlanden Zorg, MenzisFBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, PMA, Anderzorgde drie Zorgkantoren Groningen Twente en ArnhemMenzis Zorgaanbod (MEZ) en ONVZ. 

 

Om sneller te kunnen groeien is het belangrijk dat je gemotiveerd bent om naar jezelf te kijken. Daarvoor is soms lef en moed nodig. Echter bied ik je graag die veilige omgeving waarin dat kan.

Heb je van tevoren vragen? Twijfel niet om contact op te nemen dan mail of bel ik je terug (wat je wenst) om je vragen te beantwoorden.

 

© 2019 - 2023 De Verbintenis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel