Investering

 

Ik neem graag de tijd voor jou en jouw proces. Daarom plan ik een sessie ook altijd ruim. Een sessie duurt meestal rond de anderhalf uur.

Elke sessie is weer anders. En ieder heeft een ander proces. De een heeft voldoende aan één sessie, de ander aan wat meer. Dit is iets wat ik van te voren niet altijd kan zeggen, soms verandert er na één sessie al veel. Wanneer iemand komt met PTSS-klachten zullen er meerdere sessies nodig zijn.

Bij het starten van een sessie wil ik van je weten wat je graag wilt bereiken. Dus niet alleen wat je niét meer wilt, maar vooral ook wat je ánders of wél wilt. Hier gaan we samen over in gesprek, zo lang of zo kort als nodig. Uiteraard ook wat je zelf wenst. Om sneller te kunnen groeien is het belangrijk dat je gemotiveerd bent om naar jezelf te kijken. Daarvoor is soms lef en moed nodig. Echter bied ik je graag die veilige omgeving waarin dat kan. Heb je van tevoren vragen? Twijfel niet om contact op te nemen dan mail of bel ik je terug (wat je wenst) om je vragen te beantwoorden.

 

Ik ben aangesloten bij beroepsorganisatie het CAT-complementair en val onder level 3. Dit betekent dat een deel van de behandeling eventueel zou kunnen worden vergoed als je bij één van de volgende verzekeraars bent aangesloten: CZ, CZdirect, Zilveren Kruis, Avéro Achmea, OHRA, Nationale Nederlanden Zorg, MenzisFBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, PMA, Anderzorgde drie Zorgkantoren Groningen Twente en ArnhemMenzis Zorgaanbod (MEZ) en ONVZ. 

© 2019 - 2020 De Verbintenis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel